Υπηρεσίες

Ό,τι φαντάζεστε το κάνουμε εφαρμογή. Στην CITYCOM I.S. δεν μεταπωλούμε, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ !

TI EINAI ONLINE MARKETING

Ποικίλοι τρόποι για να πετύχετε τους στόχους σας

Ο όρος Online Marketing καλύπτει μια ευρεία γκάμα ενεργειών από την προώθηση ενός website στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, μέχρι την ενημέρωση των πελατών μιας επιχείρησης μέσω newsletters. Κάθε marketing ενέργεια χρειάζεται και τη δική της στρατηγική και εφαρμόζεται για συγκεκριμένους στόχους, όπως για αναγνωρισιμότητα, για προσέγγιση νέων πελατών ή για την διασφάλιση των ήδη υφιστάμενων. Η Citycom είναι σε θέση να αναλάβει όλους τους βασικούς τομείς προώθησης για εσάς και να σας παραδώσει πραγματικά, μετρήσιμα αποτελέσματα.

SEO SERVICES

Search Engine Optimization (SEO) εννοούμε τις ενέργειες βελτιστοποίησης ενός website ώστε να γίνει ορατό και συνάμα πιο αποδοτικό στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης όταν ο χρήστης ψάχνει για ένα σχετικό προϊόν ή υπηρεσία. Απαραίτητο για κάθε website που θέλει να κάνει αντιληπτή την παρουσία του στο διαδίκτυο.

EMAIL MARKETING

Email Marketing εννοούμε τις οι ενέργειες που αποσκοπούν στην επαφή και διάδραση μιας επιχείρησης με τους πελάτες της μέσω ενημερωτικών emails. Το Email ξεπερνά οποιαδήποτε άλλη στρατηγική μάρκετινγκ σε απόδοση και αποτελεί το πιο σημαντικό μέσο προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών όλων των website στον κόσμο!

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

H πληθώρα των Social Media έχει ανοίξει το δρόμο για νέες στρατηγικές προσέγγισης πελατών καθώς αποτελούν τον πιο άμεσο τρόπο επαφής μιας επιχείρησης με το κοινό της. Κάθε Social κανάλι ωστόσο, εξυπηρετεί το δικό του σκοπό, οπότε θα πρέπει να γίνει μια προσεκτική επιλογή χρήσης του κατάλληλου για την προώθηση του δικού σας προϊόντος.

(SEO) Search Engine Optimization

SEO σημαίνει "βελτιστοποίηση ιστοσελίδας για καλύτερα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης"
Στην CITYCOM I.S. :
1) Επανεξετάζουμε το περιεχόμενο καθώς και τη δομή του περιεχομένου της ιστοσελίδας
2) Ελέγχουμε λέξεις-κλειδιά για την αναζήτηση στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας που είναι απαραίτητα στοιχεία σήμερα
3) Προτείνουμε και αναλαμβάνουμε τη δημιουργία περιεχομένου
4) Παρέχουμε τεχνικές συμβουλές σχετικά με την ανάπτυξη και τον εμπλουτισμό της ιστοσελίδας: για παράδειγμα, τη φιλοξενία, ανακατευθύνσεις, σελίδες σφαλμάτων, τη χρήση της JavaScript
5) Προτείνουμε online καμπάνιες επιχειρηματικής ανάπτυξης
6) Παρέχουμε εκπαίδευση υπευθύνου σε θέματα SEO
Προωθήστε την επιχείρησή σας στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης του κόσμου σήμερα.

Εmail Marketing

To email είναι μακράν το πιο αποδοτικό κανάλι marketing που υπάρχει σήμερα. Δεν έχει σημασία σε ποια αγορά βρίσκεται η επιχείρηση σας. Από την στιγμή που συναλάσεστε με πελάτες το email είναι ο καλύτερος τρόπος να κρατήσετε επαφή μαζί τους. Αλλά αυτή η επαφή θα πρέπει να γίνει μελετημένα και με σχέδιο. Μερικές φορές τα πολύ συχνά email μπορεί να βλάψουν παρά να ωφελήσουν μια επιχείρηση. Το κλειδί σε μια επιτυχημένη email στρατηγική είναι η αποστολή στοχευμένων newsletters, με ποιοτικό περιεχόμενο, στο σωστό κοινό, την σωστή στιγμή. Η Citycom αναλαμβάνει όλα τα παραπάνω στοιχεία-κλειδιά ενός επιτυχημένου email marketing για εσάς, έτσι ώστε να αποκτήσετε την επαφή και την εμπιστοσύνη με το καταναλωτικό σας κοινό.

Επικοινωνία

Ας γνωριστούμε καλύτερα

Γεια σας, ονομάζομαι: και εκπροσωπώ την εταιρία: Μπορείτε να επικοινωνήσετε μου στο: ή μέσω email: Αν ήθελα να περιγράψω τι κάνουμε, θα έλεγα: και ενδιαφέρομαι για τα ακόλουθα:
Το μήνυμά σας έχει σταλεί
Παρουσιάστηκε πρόβλημα στην αποστολή