Υπηρεσίες

Ό,τι φαντάζεστε το κάνουμε εφαρμογή. Στην CITYCOM I.S. δεν μεταπωλούμε, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ !

Website Development

Η σωστή ανάλυση σχεδίαση των δομών και ο προγραμματισμός μιας εταιρικής παρουσίασης στο διαδίκτυο είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και έχει άμεσο αντίκτυπο στο πρόσωπο που έχει και θέλει να παρουσιάζει μια επιχείριση, καθώς επίσης έχει άμεση επίπτωση στην εικόνα της και στις πωλήσεις.
Η CITYCOM με την πολυετή εμπειρία της στην κατασκευή και την ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών εγγυάται την δημιουργία ενός εύχρηστου, λειτουργικού και φιλικού προς τον χρήστη Web Site/ web εφαρμογή.

Website Design

Στην CITYCOM I.S. η σχεδίαση ενός website χαρακτηρίζεται από τον εμπλουτισμό με νέες τάσεις τόσο σε design όσο και σε τεχνολογίες που καθημερινά εξελίσσονται. Ένας ορθός σχεδιασμός σημαίνει εύκολη πλοήγηση και απλό/λειτουργικό σχεδιασμό όλων των ενοτήτων και διεργασιών. Η περιήγηση απαιτείται να γίνεται με ευκολία χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις.
Το website ή κάθε εφαρμογή σήμερα απαιτείται να είναι responsive και η πλοήγηση σε αυτό να επιτυγχάνεται με ευκολία είτε από Η/Υ, tablet ή κινητό.

E-commerce solutions

ESHOP CITYCART
The art of e-commerce.
Το Citycart είναι μια πρωτοποριακή και απολύτως εξατομικευμένη λύση, αναπτυγμένη από την CITYCOM I.S. Η ανάλυση, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της εφαρμογής γίνεται σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, με σκοπό τη δημιουργία ενός δυναμικού διαχειριστικού εργαλείου που προσφέρει ταχύτητα, ευελιξία και ασφάλεια.

Β2Β E-SHOP / ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Η CITYCOM I.S. προσφέρει ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα (B2B - Business To Business) που καλύπτει το σύνολο των απαιτήσεων ενός σύγχρονου και ανταγωνιστικού e-shop, χρησιμοποιώντας εργαλεία και τεχνολογία αιχμής. Αυτοματοποιημένες διαδικασίες import δεδομένων και export δεδομένων από και προς την εμπορολογιστική σας εφαρμογή (ERP)

(SEO) Search Engine Optimization

SEO σημαίνει "βελτιστοποίηση ιστοσελίδας για καλύτερα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης"
Στην CITYCOM I.S. :
1) Επανεξετάζουμε το περιεχόμενο καθώς και τη δομή του περιεχομένου της ιστοσελίδας
2) Ελέγχουμε λέξεις-κλειδιά για την αναζήτηση στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας που είναι απαραίτητα στοιχεία σήμερα
3) Προτείνουμε και αναλαμβάνουμε τη δημιουργία περιεχομένου
4) Παρέχουμε τεχνικές συμβουλές σχετικά με την ανάπτυξη και τον εμπλουτισμό της ιστοσελίδας: για παράδειγμα, τη φιλοξενία, ανακατευθύνσεις, σελίδες σφαλμάτων, τη χρήση της JavaScript
5) Προτείνουμε online καμπάνιες επιχειρηματικής ανάπτυξης
6) Παρέχουμε εκπαίδευση υπευθύνου σε θέματα SEO
Προωθήστε την επιχείρησή σας στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης του κόσμου σήμερα.

Social media marketing

Ποιος ο λόγος να έχετε μια online παρουσία αν δεν μπορεί να σας βρει κανείς; Δώστε στην επιχείρηση και στα προϊόντα ή υπηρεσίες σας την αναγνωρισιμότητα που τους αξίζει, με τα σωστά εργαλεία προώθησης, επιλέγοντας την εμπειρία της Citycom σε SEO, Email Marketing και Social Media. Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να επιλέξουμε την καλύτερη λύση για εσάς.

Εmail Marketing

To email είναι μακράν το πιο αποδοτικό κανάλι marketing που υπάρχει σήμερα. Δεν έχει σημασία σε ποια αγορά βρίσκεται η επιχείρηση σας. Από την στιγμή που συναλάσεστε με πελάτες το email είναι ο καλύτερος τρόπος να κρατήσετε επαφή μαζί τους. Αλλά αυτή η επαφή θα πρέπει να γίνει μελετημένα και με σχέδιο. Μερικές φορές τα πολύ συχνά email μπορεί να βλάψουν παρά να ωφελήσουν μια επιχείρηση. Το κλειδί σε μια επιτυχημένη email στρατηγική είναι η αποστολή στοχευμένων newsletters, με ποιοτικό περιεχόμενο, στο σωστό κοινό, την σωστή στιγμή. Η Citycom αναλαμβάνει όλα τα παραπάνω στοιχεία-κλειδιά ενός επιτυχημένου email marketing για εσάς, έτσι ώστε να αποκτήσετε την επαφή και την εμπιστοσύνη με το καταναλωτικό σας κοινό.

SMS/Viber Promotion

Τα viber μηνύματα συνδυαστικά με αποστολές sms θεωρούνται σήμερα από τις πιο προσωποποιημένες προωθητικά ενέργειες. Οι συνδυαστικές αποστολές έχουν επιτυχία παράδοσης στο μέγιστο αφού σε περίπτωση που ο παραλήπτης δεν λάβει το μήνυμά σας με viber προωθείται μέσω sms.

Επικοινωνία

Ας γνωριστούμε καλύτερα

Γεια σας, ονομάζομαι: και εκπροσωπώ την εταιρία: Μπορείτε να επικοινωνήσετε μου στο: ή μέσω email: Αν ήθελα να περιγράψω τι κάνουμε, θα έλεγα: και ενδιαφέρομαι για τα ακόλουθα:
Το μήνυμά σας έχει σταλεί
Παρουσιάστηκε πρόβλημα στην αποστολή