Web Development

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΜΕΤΑΠΩΛΟΥΜΕ.
Κάθε μας project και εφαρμογή είναι μοναδικά, από το πρώτο pixel που θα δείτε, μέχρι και την τελευταία γραμμή κώδικα...

Website Development

Η σωστή σχεδίαση της εταιρικής παρουσίασης στο διαδίκτυο είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και έχει άμεσο αντίκτυπο στο πρόσωπο που έχει και θέλει να παρουσιάζει μια επιχείριση, καθώς επίσης έχει άμεση επίπτωση και στις πωλήσεις.
Η CITYCOM με την πολυετή εμπειρία της στην κατασκευή ιστοσελίδων και την ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών εγγυάται την δημιουργία ενός εύχρηστου, λειτουργικού και φιλικού προς τον χρήστη Web Site.

Website Design

Στην CITYCOM I.S. η σχεδίαση ενός website χαρακτηρίζεται από την εύκολη πλοήγηση και τον απλό, λειτουργικό σχεδιασμό όλων των ενοτήτων και διεργασιών. Όλη η περιήγηση στο website σας γίνεται με ευκολία χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις. Το website σας θα είναι responsive και η πλοήγηση σε αυτό θα επιτυγχάνεται με ευκολία είτε από Η/Υ, tablet ή κινητό.

E-SHOP CITYCART

The art of e-commerce.
Το Citycart είναι μια πρωτοποριακή και απολύτως εξατομικευμένη λύση, αναπτυγμένη από την CITYCOM I.S.
Η ανάλυση, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της εφαρμογής γίνεται σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, με σκοπό τη δημιουργία ενός δυναμικού διαχειριστικού εργαλείου που προσφέρει ταχύτητα, ευελιξία και ασφάλεια.

CITYCART; ή... ένα ακόμη ESHOP;

CITYCART
The art of e-commerce.
Το Citycart είναι μια πρωτοποριακή και απολύτως εξατομικευμένη λύση, αναπτυγμένη από την CITYCOM I.S. Η ανάλυση, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της εφαρμογής γίνεται σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, με σκοπό τη δημιουργία ενός δυναμικού διαχειριστικού εργαλείου που προσφέρει ταχύτητα, ευελιξία και ασφάλεια.

ΓΙΑΤΙ CITYCART

Ό,τι φαντάζεστε το κάνουμε εφαρμογή, software, website, ESHOP

DESING

Στην CITYCOM I.S. η σχεδίαση ενός eshop χαρακτηρίζεται από την εύκολη πλοήγηση και τον απλό, λειτουργικό σχεδιασμό όλων των ενοτήτων και διεργασιών. Η διαδικασία διεκπαιρέωσης πραγγελίας επιτυγχάνεται με ελάχιστα βήματα. Όλη η περιήγηση στο eshop σας γίνεται με ευκολία χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις. Το eshop σας θα είναι responsive και η πλοήγηση σε αυτό θα επιτυγχάνεται με ευκολία είτε από Η/Υ, tablet ή κινητό.

ΤΑΧΎΤΗΤΑ

Η ταχύτητα ίσως είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για να θεωρηθεί ένα eshop πετυχημένο ή μή. Ένας κύριος λόγος που επιλέγονται πλέον τα eshop για τις αγορές είναι η ταχύτητα και η ευκολία που παρέχεται. Αν αυτό δεν καλύπτεται τότε πρόκειται για ένα αποτυχημένο eshop. Ένα καλοσχεδιασμένο eshop τόσο σε δομή όσο και σε design σε κάθε περίπτωση που τοποθετεί τους εν δυνάμει πελάτες (σας) σε "αναμονή" δεν είναι καλός πωλητής. Πόσο περισσότερο όταν ο ίδιος εν δυνάμει πελάτης έχει την δυνατότητα να συγκρίνει και να επιλέξει ένα ταχύτερο eshop.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΟ;

Στην CITYCOM I.S. το πετυχαίνουμε αυτό γιατί: Η εφαρμογή σας θα σχεδιαστεί pixel 2 pixel ΔΕΝ εγκαθίσταται σε open source πλατφόρμες με ευπάθειες. Πραγματοποιείται χρήση εξελιγμένων τεχνικών και μεθόδων για την δημιουργία και χρήση advanced cache-technology με στόχο την καλύτερη κατανομή των πόρων της εφαρμογής. Δεν χρησιμοποιούνται κώδικες και δεν πραγματοποιούνται περιττές και χρονοβόρες διαδικασίες στην εφαρμογή σας. Δεν φορτώνεται η εφαρμογή με δυνατότητες που ποτέ ΔΕΝ θα χρησιμοποιηθούν από την εφαρμογή Το optimization αφορά την κάθε εφαρμογή ξεχωριστά.

ΣΎΝΔΕΣΗ ΜΕ ΕΜΠΟΡΟΛΟΓΙΣΤΙΚΉ ΕΦΑΡΜΟΓΉ (ERP)

Με την πολυετή εμπειρία μας, και την δυνατότητα εξέλιξης των εργαλείων που χρησιμοποιούμε σήμερα παρέχουμε λύσεις που ανταποκρίνονται σε ταχύτατες αμφίδρομες ενημερώσεις τόσο του eshop από την Ε/Λ εφαρμογή σας όσο και της Ε/Λ εφαρμογής από το eshop σε πραγματικό χρόνο!

ΕΦΑΡΜΟΓΉ B2B

Στην CITYCOM I.S. έχουμε προσαρμόσει στο απόλυτο όλες τις διαδικασίες διαχείρισης του πελατολογίου χονδρικής, συνδέοντας πλήρως την τιμολογιακή σας πολιτική σε σχέση με τους πελάτες σας αλλά και σε σχέση με τα προϊόντα σας. Πρόκειται ίσως για την πιο ευέλικτη εφαρμογή που προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες.

PAYMENT GATEWAYS

Υπάρχει η δυνατότητα online συναλλαγών:
Χρέωση (πιστωτικών/χρεωστικών) καρτών από τραπεζικούς φορείς.
Πληρωμή μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της PAYPAL , VIVA κτλ .

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ (ON REQUEST)

Αναζήτηση - Smart search
Quick buy / γρήγορη αγορά
Quick View / pop up παράθυρο καρτέλας προϊόντος
Modules διαχείρισης προσφορών
Modules διαχείρισης front-end (Rotation banners , static banners , News κ.α.)
Απεριόριστος αριθμός smart φίλτρων και καθορισμός ανά κατηγορία!

Responsive Design

Γνωρίζετε ότι πάνω από το 50% των επισκεπτών σας θα δει το website σας από μια φορητή συσκευή;
Μια responsive ιστοσελίδα, έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται σε κάθε μέγεθος οθόνης, είτε αυτό είναι ένα κανονικό pc, είτε ένα tablet ή κινητό τηλέφωνο, ώστε να διευκολύνει την πρόσβαση στο περιεχόμενό της.
Γι' αυτό, κάθε ιστοσελίδα που αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε, δημιουργείται με γνώμονα την προσαρμόσιμη απεικόνισή της σε πολλαπλές οθόνες ώστε να παρέχει μια απρόσκοπτη πλοήγηση στον τελικό χρήστη.

ΤΑ ΔΥΝΑΤΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΤΟΥ CITYCART

1) Εμπειρία στην διαχείριση μεγάλου όγκου δεδομένων
2) Η τεχνογνωσία στην διαμόρφωση μίας πλατφόρμας.....

Επικοινωνία

Ας γνωριστούμε καλύτερα

Γεια σας, ονομάζομαι: και εκπροσωπώ την εταιρία: Μπορείτε να επικοινωνήσετε μου στο: ή μέσω email: Αν ήθελα να περιγράψω τι κάνουμε, θα έλεγα: και ενδιαφέρομαι για τα ακόλουθα:
Το μήνυμά σας έχει σταλεί
Παρουσιάστηκε πρόβλημα στην αποστολή